Як знайти саме той ноутбук, який вам потрібний? Каталог цін E-Katalog

Усі ноутбуки концептуально влаштовані однаково, але низка видів має особливі риси. Або скористайтеся функцією “Повідомити про помилку в описі” під таблицею з параметрами конкретної моделі. Великий запас автономності (від 9 годин + швидка зарядка, що забезпечує від 4 годин роботи за 30 хвилин харчування).

де знайти характеристики ноутбука

Але якщо пристрій функціонує недостатньо коректно, навряд чи хтось захоче обтяжувати себе завантаженням програм. Для таких ситуацій існує ще один спосіб для визначення моделі ноутбука. Деякі користувачі з підозрою ставляться до необхідності введення команд до відповідного рядка через острах нашкодити системі, зробивши помилку в порядку символів. У таких випадках можна натиснути на іконку пошуку в панелі завдань і ввести в рядок «Відомості про систему».

Як вибрати ноутбук? Топ 10 кращих ноутбуків

Тут потрібно приділити особливу увагу, адже лептоп може бути частиною серії пристроїв, які можуть відрізнятися один від одного лише одним символом. Виведіть свій ігровий досвід на новий рівень за допомогою ноутбука Acer Nitro 5 AN515. Цей потужний ноутбук готовий до всіх відомих ігор завдяки процесору Intel i5 і надшвидкій відеокарті GTX 1650. З екраном Full HD, роздільна здатність якого 1920 x 1080 пікселів. Завдяки вузькій рамці все, в що ви граєте, буде виглядати чудово. Коли ви граєте в інтенсивну гру, останнє, про що ви хочете турбуватися, це перегрів вашого обладнання. Nitro 5 охолоджується за допомогою подвійних вентиляторів і технології Acer CoolBoost, тому ви можете виконувати всі свої місії та битви незалежно від того, скільки часу це займе.

Визначення кількості ядер при встановленій ОС

Пластиковий корпус теж може бути дуже міцним, якщо виготовлений з так званого армованого пластику – пластмаси на металевому каркасі армованої сталевим дротом. Найчастіше, в описі ноутбука, ви можете знайти лише загальний https://www.yampil.info/archives/68331.html об’єм ОЗП у гігабайтах. Решту інформації ви зможете знайти або на офіційному сайті виробника ноутбука, або з оглядів техно експертів. Двоканальний режим збільшує загальну пропускну здатність пам’яті приблизно на 10-15%.

Зазвичай на цих моделях системна пам’ять становить від 2 до 4 гігабайт, простір для зберігання часто становить 16 гігабайт, але є також системи з 32 і 64 гігабайтами. Але цього місця достатньо для доступу до інтернету, а хмарні сервіси, як от Google Drive, зберігають ваші файли. Основна перевага ОС Chrome полягає в тому, що вона відносно несприйнятлива до вірусів, які рояться навколо систем Windows, оскільки ці ноутбуки взагалі не запускають програми Windows.

У новому вікні Ви знайдете “Диспетчер пристроїв”. Також в цій версії ОС можна скористатися пошуком. Увійдіть в меню “Пуск”, натисніть на рядок пошуку і введіть “Диспетчер пристроїв”. У Windows 8 потрібно скористатися пошуком на стартовому екрані.

Оновлення Chrome OS займає секунду, а Windows – хвилини, навіть години. Хоча всі моделі ноутбуків стали тоншими, все ще залишається ринок класичних ноутбуків, які, однак, мають преміальний дизайн і функціональність. Ці моделі замінюють настільні комп’ютери і пропонують все, що потрібно споживачеві в повсякденному житті.