Цікаві місця України Топ 100 місць, які варто відвідати в Україні

Ви зможете скуштувати страви з місцевих продуктів, а також насолодитися національною українською кухнею. Villa Blanc ідеально підійде для відпочинку з дітьми, адже тут є дитячий майданчик на вулиці, дитяча кімната всередині готелю, аніматор та спеціальне дитяче меню у ресторані. Вартість проживання у стандартному двомісному номері зі сніданком становить від 3800 грн за 2х за добу. Також можна орендувати будинок на воді з терасою на даху, та просторий будинок на суші. Відпочинковий комплекс «Ксенія», наче середньовічна фортеця, спускається по схилу до самого Дністра в с.Врублівці поблизу Кам’янця-Подільського.

Парк Шевченка — ідеальне місце для відпочинку на природі всією сім’єю. Парк Шевченка пропонує зелені алеї, лунапарк з американськими гірками, зелений театр, де проводяться культурні заходи, майданчики для спорту та активного відпочинку. Приморський бульвар — ідеальне місце для вечірніх прогулянок під зірками. Він відомий своєю неймовірною красою та панорамним видом на море, а також розташованими поруч ресторанами, де можна скуштувати місцеві делікатеси. Богуславські гранітні скелі, також відомі як «Скелі Богуслава», є відомими залишками високих скель, вік яких оцінюється в приблизно два мільярди років. Цей каньйон довжиною півтора кілометри з брилями висотою до 12 м. Італійський дворик у Львові — спокійний оазис серед міської метушні, який зачаровує своєю атмосферою романтики та невимушеності.

Існує думка, що «оптимістичною» її назвали на честь спелеологів, які її відкрили. Бо колеги не вірили в успіх товаришів та називавали їх оптимістами. Печера на Тернопільщині досі нерозвідана повністю. Замок Радомисль знаходиться на Житомирщині, але до нього приїздять туристи з усієї країни.

місце для відпочинку

В акваторії Чорного моря є острів, овіяний безліччю легенд, але про який знає не так багато туристів. Джарилгач – найбільший острів по площі в Україні (протяжність 42 км), знаходиться в Херсонській області. Відпочиваючих https://www.0512.com.ua/list/438934 приваблюють чисті безлюдні пляжі, чудове тихе море і заповідник дикої природи. Середня температура влітку тут +23 градуси за Цельсієм. Температура води близько +24, а в особливо спекотні дні може досягати +34.

База «Криве озеро»

Також тут є торф’яні грязьові джерела, збагачені різноманітними корисними мікроелементами, де охочі можуть оздоровитись. Щодо пляжів, то їх у Генічеську два — Дитячий та Дикий. Перший чудово підійде для сімей із дітьми, бо тут зовсім не глибоко, є навіси, магазини, атракціони. Тут глибше, пляж вужчий та не має такої інфраструктури, як на Дитячому. Відпочинок у Генічеську чудово підійде для сімей із дітьми та тих, хто хоче розслабитися і недорого відпочити біля моря, але без зайвої метушні та галасу.

Вартість двомісного номера у Центрі відпочинку «Вітрила Маклая» від 700 грн за добу. Вартість проживання у кемпінгу становить 300 грн за намет, а оренда двомісного будиночка обійдеться в 1400 грн за добу. Розміститися тут можна в готельних номерах або окремих котеджах. Вартість стандартного номеру становить від 1200 грн/доба на 2х, котеджу – від 3400 грн/доба. Від Трускавця до Дрогобича – всього 9 км, до Львова – 85 км, що займає не більше ніж 1,5 години їзди на автобусі. Тому відпочиваючи в Трускавці, можна з легкістю витратити день і на Львів. Звідси можна швидко дістатися до більшості згаданих вище курортів, хороше транспортне сполучення з великими містами та гірськими селами.

Відпочинок в «Бухті Вікінгів» на лоні Прикарпатської природи – це весело, цікаво, комфортно. Рівень обслуговування – найвищій, є послуги трансферу, ресторанного харчування з приготуванням авторських страв. Сюди приїжджають великими компаніями або удвох – для кожного гостя обов’язково знаходяться відповідні апартаменти і розваги для виключно гарного відпочинку. Ціни на послуги цілком доступні, є сезонні пропозиції і безкоштовне обслуговування при бронюванні проживання на четвер. Так, чимало баз облаштовані саме поряд з лісом, де цілющий аромат сосен допомагає якнайшвидше відновити сили та зарядитись енергією природи. Вам обов’язково сподобаються База відпочинку “Золотий фазан”, Мисливське ранчо “Альянс” та База відпочинку “Кльове місце”.

Де відпочити у Києві біля води

Коли ви дивитиметеся в нього, то зникнуть будь-які межі між домівкою та лісом. Особливе відчуття затишку та гармонії створено завдяки скандинавському стилю та натуральним кольорам. У “Мідгарді” ви побачите ліжка-трансформери, на яких можна відпочивати як разом, так і окремо. Особливість цього комплексу для відпочинку — величезний вибір розваг. Буковель – це не зовсім Яремче, він знаходиться не в передгір’ї, а безпосередньо в Карпатах. Проте, не зовсім правильно сприймати його тільки як гірськолижний курорт.

Дзеркальне озеро

Але перераховувати всі принади цього міста можна до нескінченності. Треба просто їхати та насолоджуватися відпочинком. Невже ви дійсно думали, що можна говорити про відпочинок в Україні і оминути Одесу? Без неї нікуди, бо кожен українець хоч раз у життя має відвідати це колоритне українське морське місто. З Києва їхати близько 200 км до Чернігова і потім ще 10 км до села Олешня. Але якщо вирішили мандрувати транспортом — спершу приїздіть до Чернігова, а там вже сідаєте на електричку, яка ходить тричі на день та їде понад годину.

Ба більше, навіть віддалені від романтики люди відчувають подих істинного благословення, яке завжди приходить з весною. Туристи всього світу їдуть у Карпати аби помилуватися унікальною та неповторною природою, зануритись у надзвичайні… У свій час тут виступали Федір Шаляпін, Zdob-si-Zdub та Олег Скрипка, і тепер теж проводяться концерти. Щоб провести незабутню відпустку, зовсім не обов’язково вирушати за кордон — спробуйте, і ви в цьому переконаєтесь. Наш співробітник зв’яжеться з Вами найближчим часом (протягом робочого дня) для уточнення деталей.