Останні Новини Усих Сфер Нашого Життя

Розміщено на правах реклами. Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думки, викладені в цій рубриці. Благодійний концерт “Імпровізація” від “Ветеранів Космічних Військ” та Ігоря Ласточкіна відбудеться в Черкасах.

  • Проект розпочато за допомоги Міжнародного фонду «Відродження».
  • Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.
  • Тож вхід вільний – усі донати передадуть…
  • 25 травня під час всеукраїнської тривоги в Умані повідомляли про вибухи, проте у Черкаській ОДА це спростували та пояснили, що звуки не пов’язані ані з роботою ППО, ані з ракетними обстрілами.

25 травня. За останні два місяці бізнес та жителі Сміли, що на Черкащині, забезпечили ЗСУ та ВПО майже 50 тис. Банок тушонки. Про це розповів міський голова Сміли Сергій Ананко, передає УНН. Якщо у Вас є важлива інформація, новина, яка стосується нашого регіону і вона не висвітлена на сторінках нашого сайту, повідомте нам. Російсько-українська війна змінила життя всіх українців.

Останні Новини

Застосовувана технологія передачі даних гарантує безпеку по операціях з банківськими картами шляхом використання протоколів Secure Sockets Layer . В Умані Черкаської області шестирічна дівчинка inews сама блукала вечірнім містом, бо мати міцно спала і не впускала її до будинку. 30 січня близько 05.30 поблизу села Тубільці Черкаського району легковий автомобіль врізався в дерево.

останні новини черкас та області

Про це повідомило видання Дело, інформує УНН. 2 березня. Президент України Володимир Зеленський призначив нових голів Черкаської та Одеської облдержадміністрацій. Відповідні укази оприлюднені на сайті Глави держави, пише УНН.

Спалахнув Перед Обличчям: У Черкаській Області Фейєрверк Травмував Eleven

Захід проведуть у підтримку ЗСУ. Тож вхід вільний – усі донати передадуть… 17 лютого. На елеваторі ДП “Златодар” у Золотоноші на Черкащині сталася крадіжка 5,5 тис. Тонн зернових.

Найактуальніші новини Черкаси та Черкаської області. Стрічка оновлюється щохвилинно, автоматично оновлюючи новини Черкас, репортажі з місця подій Черкас, економіка Черкаської області, політика Черкаси, культурне життя, спорт в Черкасах. Порядок формування листків непрацездатності не змінився, повідомили в МОЗ України. Після теплого початку квітня, коли з середньодобові температури повітря становили 14-15º, що на 7-8º вище… Спонукала взятись за цей матеріал випадково почута розмова в автобусі між стареньким чоловіком і юнаком….