Новини спорту у Львові, в Україні Львів новини футболу боксу волеболу дивіться на Reporter lviv ua Репортер Львів

Віцечемпіонка Олімпійських ігор з велотреку – українка Олена Старікова – вперше в сезоні стала переможницею етапу Ліги чемпіонів. 27-річний хавбек у своїй кар’єрі виступав за Рух та Карпати. Минулого сезону на його рахунку – 24 матчі за Львів (без результативних дій). Можна обрати те, що довподоби кожному члену сім’ї і зібратися за одним столом. Передрук дозволяється за наявності активного посилання. Львівський ФК Рух оштрафують на півмільйона гривень через недопущення знімальної групи Setanta на стадіон та трансляцію гри через інші канали. Перша Ліга – результати і розклад матчів, турнірна таблиця, новини.

Цими днями у Чернівцях відбувся чемпіонат України з триатлону. Переможців визначали на суперспринтерській дистанції та змішаній естафеті. Серед дорослих спортсменок першою фінішну пряму перетнула львів’янка Софія Прийма.

Віталій Вергелес здобув «срібло», а Валерія Терета – «брон… Мирон Маркевич знову став тренером львівських «Карпат»У ФК «Карпати» новий тренер. Як повідомляє Національний олімпійський комітет Україн…

спорт львів новини

Ректор Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професор Євген Приступа зустрівся із заступником керівника Офісу Президента України, доктором … На санній трасі загинула юна спортсменка з ТернопільщиниТрагедія на санній трасі у Кремінці. Під час тренування загинула дев’ятикласниця, яка виконувала тренувальний заїзд. Спортсмени-чоловіки, які виїхали на змагання і не повернулись в Україну. СписокМіністерство молоді і спорту України опублікувало список 236 спортсменів-чоловіків, які отримали дозвіл виїхати на змагання за кордон, але так і не повернулис… Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт” чи “Партнерський матеріал”. Матеріали з позначкою “Експерт”, “Позиція” відображають позицію авторів та героїв.

Як стало відомо Sport Arena, півзахисник ПФК Львів Максим Грисьо може продовжити кар’єру в Польщі. Крім Грисьо, польський клуб також виявляє інтерес до низки основних гравців Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів’ян і не тільки. При використанні матеріалів активне посилання на сайт є обов’язковим.

Збірна України насилу обіграла Мальту у відборі на Євро-2024 – Ярмоленко не забив пенальті (відео)

25-річна атлетка є майстром спорту міжнародного класу, чемпіонкою світу з акватлону серед молоді, переможницею юніорського чемпіонату Європи з кросового дуатлону. Спортсменка навчається у Львівській обласні… Шановні науково-педагогічні працівники, кафедра педагогіки та психології (завідувач – доцент Валерій Соловйов) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського …

Мерія Львова заявляє, що ПЛР-тести робитимуть швидше

В активі львів’ян за підсумками трьох днів змагань 10 золотих, 8 срібних… У фіналі Олена Старікова випередила чинну чемпіонку світу у цій дисципліні Матільде Грос з Франції. 3 грудня у телеграм-каналі голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що 26-річна Олена Старікова виборола “золото” на етапі Ліги чемпіонів з велотреку.

При цьому, як повідомляє Sport.ua, у чорновому варіанті списку команд Першої ліги на новий сезон відсутній “Львів”, який вилетів з УПЛ. Ребров стане тренером футбольної збірної УкраїниЧинний керманич еміратського футбольного клубу Аль-Айна Сергій Ребров таки стане головним тренером збірної України. Раніше повідомлялося, що з 1 червня клуб перестане виплачувати заробітну плату. Також футболістів попросили забрати усі речі з клубних баз. Відомо, що Львів заборгував футболістам частину зарплати за квітень.

У місті Анталія (Туреччина) пройшов чемпіонат світу з армреслінгу, на якому львівські спортсмени здобули аж чотири срібні медалі. У змаганнях взяли участь понад 1200 учасників з 55 країн світу. У складі збірної України взяли участь дев’ятеро львів’я… Львів’янин Павло Коростильов продовжує виборювати медалі на чемпіонаті світу з кульової стрільби в Єгипті. Вчора у командній першості хлопець здобув «срібло». 24 жовтня Павло Коростильов разом з Максимом Городинцем та Павлом Кушніровим здобул… Цими вихідними, 22 та 23 квітня, на Львівщині відбудеться чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе за трековою програмою Zhovkva Cup Race.

Участь у змаганнях візьмуть і українські спортсмени, зокрема у складі національної збірної виступлять атлети Львівщини. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА. Загалом має бути 3500 учасників-спортсменів, що представляють понад 100 країн. За медалі у Бірмінгемі позмагаються і українські спортсмени. Львів’янка Діана студия йоги Шостак стала чемпіонкою світу з карате серед студентів у ваговій категорії до 55 кг. 1 жовтня у пресслужбі Львівської міськради повідомили, що львів’янка Діана Шостак стала чемпіонкою світу з карате серед студентів (куміте, вагова категорія до 55 кг). Олександра Хоменець виступала на чемпіонаті Європи U-23 у Бухаресті.