Купити квартиру в м Свалява Продаж квартир

3 кімнати 100 м² 1-поверховий будинок цегляний будинок 14 грудня Створено 25 https://sumypost.com/sumynews/dozvillya/zarobitok-na-krafti/ жовтня 2018 р. Елітна новобудова у центрі Сваляви. ЖК “Набережний квартал”.

Будинок всередені з незакінченним ремонтом. Опалення автономне, газове, 2-х контурний котел. В кімнатах збережено кафельні пічки.Нові двері та вікна.

де можна купити будинок або квартиру у сваляві недорого

2 кімнати 104 м² 2-поверховий будинок 7 грудня Створено 23 червня 2022 р. 4 кімнати 120 м² 2-поверховий будинок блочні 15 грудня Створено 28 листопада 2021 р. 4 кімнати 120 м² 1-поверховий будинок 13 грудня Створено 1 жовтня 2022 р. 2 кімнати 95 м² 1-поверховий будинок цегляний будинок 19 грудня Створено 22 липня 2022 р.

Продається будинок

Кімнати суміжні, санвузол разом, є комора. Квартира тепла та сонячна, гарний вигляд з вікна. Вікна склопакети, ролети на вікнах. Поруч зупинки, магазини, ТЦ, ринок, школи та садочки.

Збережіть пошуковий фільтр, вкажіть зручний для вас спосіб повідомлення, і ми першими повідомимо вам про нові об’єкти. Більшість оголошень в категорії «продаж будинків» заввишки в 2 поверхи. Зверніть увагу на квартири-студії — на нашому сайті представлено 0 таких варіантів.

Наявна вся побутова техніка та меблі. Продається квартира в м. Свалява, Закарпатська обл. Квартира знаходиться в новобудові, на 6-му поверсі.

Корисні статті про продаж квартир

Будинок газифікований Дах – етерніт. Опалення індивідуальне газове + піч на дрова. Вода своя, хорошої якості. Свалява вул.Августина Волошина. Тихий та спокійний район, до центру 10хв пішки. Купити будинок з ділянкою для бізнесуПродається великий будинок який можна переформатувати під готель,… Оголошення Продам або Куплю квартиру у Сваляві розміщуються на сайті безкоштовно і на необмежений термін.

Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою – Ужгород, вул. Зараз у продажі апартаменти з сучасним комфортним плануванням на 4 поверсі 4-х поверхового будинку. Предметом продажу є 2х кімнатна квартира в м.Свалява по вул.

В будинку всі комунікації центральні. Є місце для паркування авто. Будинок продається з всіма меблями, технікою та посудом, все , як на фото . Поруч все, ринок, школи, ТЦ, зупинки, кафе, історичний центр. Підходить під нотріальну кантору, клініку, мовну школу, офіси, будь що. В 10 хвилинах їзди від Ужгорода продається будинок , одноповерховий, 3-х кімнатний, на ділянці 8 сот.