Дивитися фільми і серіали онлайн українською в HD

Сьогодні досить складно уявити наше життя без кінематографа. Йому трохи більше століття, проте, це мистецтво постійно вдосконалюється і змінюється в кращу сторону. Брат і сестра, Грей та Джої, разом із друзями вирушають на рафтинг. Незабаром відбувається непередбачена ситуація, коли герої стикаються на воді з бурхливими порогами. Так, спочатку Diva Cantik dari Negeri Drakula захоплююча подорож перетворюється на справжню боротьбу за виживання. Троє американців заселяються у словацький хостел і навіть гадки не мають, що насправді це моторошне місце, де заможні психопати втілюють свої жахливі фантазії в життя. Стрічка створює моторошне, сумне й водночас захопливе відчуття, адже логічна послідовність подій відсутня.

фільми

Але дракон традиційно виявляється кумедним і дотепним другом, який не лише допомагає Раї здолати ворога, але й дає дівчинці важливі уроки життя. Події цього смішного, яскравого та динамічного анімаційного фільму студії Disney розгортаються у вигаданому стародавньому королівстві Кумандра десь в Азії. Режисер Бенджамін Рі спостерігав за своїми героями кілька років, щоби створити цю багатогранну, зворушливу хроніку натхнення, провини і винахідництва. Фільм також висловлює декілька гострих коментарів щодо маргіналізації певних соціальних груп, але саме блискучі спецефекти роблять дебютну стрічку Ендрю Паттерсона такою приголомшливою. Протягом одного вечора місцевий радіо ді-джей (Джейк Горовіц) і телефоністка (Сьєрра МакКормік) намагаються з’ясувати походження моторошних звуків, які виникають звідкись поблизу. Дія проникливої драми режисерки Кітті Грін відбувається в нью-йоркському офісі владного і безпринципного кіномагната. Роботу режисерів Клебера Мендонса Фільо та Джуліано Дорнеллі відзначено премією Каннського журі минулого року.

В цій картині класична кримінальна драма притаманна Скорсезе майстерно поєднується з емоційним романом, щоб створити щось сміливе і глибоко трагічне. Сильна та емоційна акторська гра Леонардо Ді Капріо та неперевершеної в цьому фільмі Лілі Гладстон неприривно тримають глядача в напрузі. Багато фанатів вважають саме цей мультфільм найкращою кіноінтерпретацію коміксів за весь час. Друзі, завдяки рекламі ви можете безкоштовно дивитися фільми українською в HD якості.

Новинки фільмів та серіалів

Вимкніть, будь ласка, блокувальник реклами на нашому сайті та оновіть сторінку. Мая – перша жертва маніяка-вбивці Куспа, який славиться тим, що приводить своїх жертв на межу смерті, а потім знову повертає їх до життя, і так багато разів підряд. Вибравшись з коми, Мая розуміє, що має здатність проникати в думки вбивці. Їй належить зануритися в глибини безумства маніяка, щоб зупинити злочини…

Щенячий патруль

Усі ці фільми роблять 2023 рік справжнім фестивалем різноманіття, креативності та мистецтва на великому екрані. Однак її почуття є бурхливо театральними – в розмові з коханцем вона переходить від зухвалої гордості до благання. Про мігрантів майже щодня говорять у газетах, але документальна анімаційна стрічка Йонаса Поера Расмуссена перетворює одного втікача зі статистики на живу людину. Це перша режисерська робота Ахміра Томпсона, який вправно вписав блискучі виступи Стіві Вандера, Ніни Сімон, Махалії Джексон, The 5th Dimension та багатьох інших у напружений політичний контекст епохи. Сюжет оповідає про занедбану в’язницю десь у глибинці Кот-д’Івуару, в’язні якої затівають гру у дусі Шахерезади. Подорожуючи мальовничим Озерним краєм в автофургоні, чоловіки усвідомлюють, що ця поїздка може стати їхнім останнім спільним відпочинком.

Якщо якийсь фільм викличе великий інтерес у відвідувачів сайту, він підніметься в цьому рейтингу фільмів. Ви також можете написати свою думку або поставити свою оцінку фільму і всі ці дії піднімуть ваш фільм в рейтингу. Мелодрами про кохання – найкращі фільми для того, щоб випробувати цілу гаму емоцій. У центрі сюжету юна дівчина з багатої родини, яка закохується в сина хатньої робітниці. Однак хлопець не звертає на неї ніякої уваги, більш того, він заводить роман з кузиною. Дівчина починає його дуже ревнувати і вирішується на підлий крок.

Інколи копродукція означає підтримку авторського кіно європейськими фондами. Такі фільми розраховані не на дуже широку аудиторію, пояснює Преловська. В тих, хто в дитинстві грався з ляльками Барбі, фільм викличе приємну ностальгію і теплі дитячі спогади. Особливістю нашого сайту є спеціальний кіношний фільтр, а так само сортування в категоріях, призначені для пошуку найкращих фільмів в нашій величезній бібліотеці.

Безстрашний племінник короля Артура, сер Гавейн (Дев Патель), приймає виклик і відсікає голову моторошному гіганту. Роль харизматичного революціонера, якого боялося ФБР, блискуче виконав Деніел Калуя, здобувши за неї “Оскара”. Кінокритик Карін Джеймс назвала фільм “дотепною та уїдливою сатирою на політичний конфлікт в американському суспільстві”.

Не маючи можливості вбити Джона в реальному часі, роботи відправляють в минуле свою саму досконалу розробку – терминатора-вбивцю з рідкого металу, здатного приймати будь-яке обличчя. Тепер, щоб перемогти в майбутньому, юному Джону Коннор потрібно вижити в сьогоденні. Його шанси істотно підвищуються, коли на допомогу приходить перепрограмований опором термінатор попереднього покоління. Обидва робота вступають в смертельний бій, від результату якого залежить доля людства. Гай працює у великому банку, а його життя здається ідилічним.

Третю частину пригодницької науково-фантастичної комедії про пригоди синього швидкісного їжака теж називають серед найочікуваніших прем’єр. Ми знову зустрінемось з летючим на двох хвостах жовтим лисом Тейлзом, червоною суперсильною єхидною Наклзом. Повноцінну роль обіцяють червоно-чорному іжаку Шедоу (Тінь), який володіє енергією Хаоса, – нагадаємо, його показали в сцені після титрів «Сонік 2 в кіно». У другій частині Бітлджюса знову зіграє Майкл Кітон, а до нього доєднається Моніка Беллуччі – зіграє його дружину, До своїх ролей повернуться також Кетрін О’Гара і Вайнона Райдер. А серед нових облич – Дженна Ортега, Джастін Пол Теру, Уіллем Дефо (зіграє детектива з потойбіччя). В режисерському кріслі комедійного жахастика знову Тім Бертон («Едвард Руки-ножиці», «Сонна лощина», «Венздей»).

Чуттєва історія любові й дружби англійського піаніста (Колін Ферт) і американського письменника (Стенлі Туччі), який страждає на ранню деменцію. До улюбленої акторської команди Андерсона, Білла Мюррея, Овена Вілсона, Тільди Свінтон та Джейсона Шварцмана, цього разу приєдналися Тімоті Шаламе, Бенісіо дель Торо та Леа Сейду. Згодом виявляється, що Жозефіна має надприродний зв’язок із власною матір’ю Неллі. Використовуючи уяву дитини, режисерка створює ліричний й глибоко пронизливий твір на межі містики й реалізму почуттів.