Активний Відпочинок У Хмельницькому ᐈ Знайдено 30: Каталог Послуг, Ціни, Контакти

У глибині самого Меджибожа, неподалік селищного парку є ще одна подібна колона, лише кругла. Легенди і її приписують османам, але й це — звичайний “фігурний” постамент. Сьогодні намісці монастиря залишилися три печери, і розташовані в два яруси ніші. Тільки в одній частині збереглися келії і місця поховання ченців.

Активний відпочинок, оренда альтанок та бесідок, смачні страви, банкетний зал, готельні послуги, басейн, риболовля. Я люблю свій край і дуже радію від того, що є багато гарних місць, щоб насолодитись його красою. В деякі місця немає екскурсій – нажаль. Не даремоно, містечко Сатанів називають«Подільська Швейцарія! Тут серед рівнинного краю – низка сопок, густо порослих лісом, в долині річка і озеро. Як відзначають вчені, це місце – явище унікальне не тільки в Європі, але і у всьому світі.

відпочинок хмельницька область

За легендою, у верхній частині схилу, над печерою колись стояла невелика церква. Одного разу вона провалилася під землю в карстову прірву, після yar-tur.kiev.ua чого село і отримало назву Завалля. Про печеру тоді ще не знали, але люди розуміли, що подібні явища пов’язані з пустотами під землею.

У номері є холодильник та телевізор. Їжу можна готувати самостійно на облаштованій кухні або ж замовляти – ціна за домовленістю. База відпочинку, басейн, оренда альтанок і будиночків, активний відпочинок та дитячі розваги. По-друге, тут можна прогулятися… Товтри — явище унікальне, аналогів якому в світі практично немає.

Табір Відпочинку Подолянчик

Використання матерiалiв інтернет-газети «Вечірній Кам’янець» для друкованих видань дозволяється лише з письмової згоди редакції сайту. Для iнтернет-видань обов’язковим є гiперпосилання на відкрите для пошукових систем. Посилання та гіперпосилання повинні міститися виключно в першому чи в другому абзаці тексту. Огляд баз відпочинку, де можна комфортно та весело відпочити у літню спеку. Обирайте, куди поїхати з компанією друзів на вікенд. Будиночки зі зрубу розташовані в лісі, неподалік санаторно-курортної зони «Сатанів», водопаду.

Оздоровчий Комплекс «аторіс»

Парк-готель “Теремки” розташований в Хмельницькій області, біля села Колодіївка що знаходиться на південному заході України. Готель розташований в живописному місці, Бакотської затоки о створює природну атмосферу спокою та відпочинку. Наприкінці літа на території замку проходить традиційний Всеукраїнський історичний фестиваль “Стародавній Меджибіж” (зазвичай його приурочують до Дня Незалежності). Меджибіж не такий відомий, як інші замки та фортеці України, але місце цікаве.

Відпочинок Влітку В Хмельницькій Області: Оздоровлення І Релакс

Іноді просто через незнання або просту звичку, іноді тому, що в… Перші місяці навчального року для школярів тягнуться нестерпно довго, так чому б не розбавити їхню нудьгу добре… Відпочинок на Дністрі садиба “Сокільська долина” с.

Екскурсії дозволяють, лише просять не знімати хворих та персонал. Біля водоспаду обладнано кілька дерев’яних лавок з столами для тих, хто хоче відпочити і пообідати. Якщо місце буде зайняте, цілком реально знайти затишну галявину над водоспадом. Там можна й поставити за потреби намет, але місця є мало.

Спробуйте свої сили та вміння в цій захоплюючій активності, і вам гарантовано незабутні емоції. Не можу рекомендувати це місце . Сервісу не має в загалі Ресторан взагалі навіть не коментую Окрім природи – тут ду… Дуже гарно відпочили, порибалили, покупалися та пожарили на мангалі різної смакоти.

Кожен гість може орендувати човен або катамаран. На великій території бази можна відпочити в закритих або відкритих альтанках з мангалами для барбекю. Є номери економ-класу, стандарти на класу люкс. Також можна замовляти комплексні сніданки та обіди. Більярд, сауна, басейн, дитячий майданчик. Недалеко від бази можна орендувати катер.

ТК «Зелена Садиба»- це місце для активного, сімейного, що розташоване у селі Давидківці на березі мальовничого ставка. Це водоймище природного походження. Його наповнюють водою артезіанські джерела, що б’ють із дна.

Ця «печера гірського короля», відкрита у 1969 р., й досі залишається найгарнішою серед печер Поділля. Мабуть, головною природною пам’яткою Хмельницької області можна назвати Подільські Товтри. Ці зелені пагорби, розкидані по течії Дністра, приваблюють сотні туристів. Особливо гарний вид на Товтри відкривається із затопленого села Бакота.