Ваз 21214

Інспектор ДПС лейтенант Нерадивий засуджений до 6 років позбавлення волі за жорстоке поводження з жезлом. У зв’язку з тим, що в районному відділенні міліції зламався суперкомп’ютер для створення фотороботів, запрошуємо на роботу громадян з багатою мімікою. Брелок для ключів – це така маленька штучка, яка дозволяє загубити всі ключі одночасно. Значить так, пані, на «пих-пих» не звертайте уваги. А от «блям-блям» треба негайно ремонтувати. Прокурор – це бізнесмен, який почав бізнес без стартового капіталу.

цінні поради водіям: поліцейські просять відкрити капот, багажник або двері автомобіля

Якщо постійно харчуватися фаст-фудом, дуже скоро шлунково-кишковий тракт подасть тривожні симптоми. Теж стосується і неякісного пального, регулярне використання бензину з домішками знищує https://mazda-avto.com.ua/ систему подачі палива та двигун. Працівники кримінальної поліції Іршавщини затримали молодого чоловіка, який спробував вкрасти авто в односельчанина. Та що там, дрібниці, інстинкт!

Закарпаття Хулігани Порозбивали Двері Міжгірської Селищної Ради!

Стара чотириступінчаста коробка передач також майже вічний агрегат, але, на жаль, цього не можна сказати про «п’ятиступку», що штатно встановлюється з 1994 року. Особливо багато клопоту завдає блоку п’ятої передачі. Нерідко вже після 30 тисяч пробігу КП вимагає переборки (обходиться це приблизно 3000 гривень). Скільки вона пропрацює потім – залежить виключно від якості запчастин та сумлінності майстра. Зверніться до установників – вони вам багато чого розкажуть. Має сенс якщо ви на цій машині зібралися їздити 5-10 років а потім продавати та ще й дорого.

От І Поплавав: Чоловік Знайшов Машину З Трупами

Будьте наполегливі, ввічливі і з відтінком «металу» в голосі. Так як тихе бурмотіння, бігаючы очі і тремтячі руки ніяк не говорять про впевненість водія. Тут діє принцип сполучених посудин, тобто чим більше впевненості у водія, тим менше залишається її у інспектора. Інспектор буде зобов’язаний вказати в протоколі досить вагомі причини, по яких йому довелося вдатися до процедури огляду. Мені відносно пощастило — я не мав випадків, коли б я не доїхав до місця призначення на своїй Ниві. Хтось ремонтувався у дорозі.

Виписав автоінспектор водієві штраф, попереджає про виклик до суду, дає квитанцію. У вас колесо спущене і фара розбита. Якщо вам так важливо, можна запитати в кіоску.