Сприятливі Дати Для Весілля В 2022 Році

Отже, дні, обіцяють удачу у довголіття майбутнього шлюбу такі. Будь-яка дівчина бачить у своїх мріях своє весілля в шикарному весільному платті, урочисту церемонію, гарний зал, безліч гостей. Створення нової сім’ї — це дуже важливий і відповідальний крок, який вимагає до себе особливої уваги. Тут не можна нехтувати дрібницями, молода пара повинна враховувати всі нюанси в організації торжества. Прийнято вважати, що сімейне життя починається саме з весілля, тому необхідно продумати кожну деталь цієї знаменної події. Сприятливі дні для весілля, по-перше, виключені в грудні і квітні.

сприятливі дати для весілля у 2016

Укладати шлюб у день, що знаходиться під владою войовничого і агресивного Марса, не рекомендується. Поганою прикметою для весілля у високосний рік вважалися будь-які святкування в будинку нареченої. Вважалося пристойним і доречним сватання з боку дівчат.

Не Забудьте Визначитися З Майданчиком Для Проведення Вашого Весілля!

Також сприятливі дати для весілля в 2016 році це 20 і 25 лютого, ті ж числах липня плюс 13, 18 і 15, і 12 серпня. У листопаді відсвяткувати можна 3-го або ж в кінці місяця. У вересні 2016-го року трапиться 2 затемнення (сонячне і місячне), тому небажано укладати шлюби в цей період.

Відео: Сприятливі Дні І Дати Для Весілля В 2016 Році

Тому на цей час теж краще торжество не планувати. Вони уже склали список дат, які будуть найбільш вдалими для весілля у 2024 році. Ще однією відмінною рисою весілля в рік мавпи 2016 стане нестандартне місце проведення. Залежно від обраної стилістики, це може бути намет серед поля або лісу, ангар або склад, а може, навіть дах найвищої будівлі в місті.

Це дні сонячних і місячних затемнень, дні молодика і повного місяця, дні невдале розташування планет. Якщо виключити такі дні 2016 року, то можна скласти Про зміну рахунків відносно безпечний календар для всіх молодят, які вирішили укласти шлюб в 2016 році. Чи можна виходити заміж в 2016 році в інший час року?

Істинно віруючим також не слід звертати увагу на забобони, які однозначно засуджуються церквою. З точки зору православної церкви весілля у високосний 2016 році не відрізняється від одруження в будь-який інший рік. Святий Касьян, який перейшов на бік нечистого, підстерігає необережних людей в «зайвий» день – 29 лютого. У цей день, особливо в темний час доби, краще перебувати вдома. Вересень також не густий на щасливі дні для шлюбу, але все ж з усіх дат можна виділити 18.

Весілля не святкують і в травні, в день Вознесіння Господнього, а також напередодні свята. Число, яке не містить стабільності, але наповнене щастям і несподіванками. День, сприятливий для ризикованих справ тільки з благими намірами.

Це період, коли небесні світила в більшій мірі впливають на життя людини, його думки і хід подій. З 14 серпня починається Успенський піст – несприятливий час для весіль. Раніше OBOZ.UA розповідав, для яких знаків зодіаку у 2024 році ймовірність завагітніти буде найвищою. Мінливий квітня принесе нерівну і нестабільну життя, повну сварок і примирень, розлук і зустрічей. Нудно не буде, але стабільності в квітневому шлюбі немає. Раніше ми писали, коли хрестити дитину в 2023 році – найкращі дні для цього.