Купити квитки на автобус онлайн Німеччина, недорого, ціна

Підберуть найкращий тур до будь-якої країни Європи та світу, забезпечать міжнародними мильними картами, враховуючи всі побажання і вказівки, розроблять індивідуальний маршрут для VIP-мандрівників. Приходьте на автовокзал заздалегідь https://www.032.ua/list/429959 і зверніться в касу з цим кодом. Касир роздрукує Вам автобусний квиток і Ви вирушите з ним на посадку. У разі, якщо Ви помилилися з кодом, завжди можна подивитися його за допомогою смартфона у Вашій пошті, в квитанції.

квитки на автобус купити онлайн

Якщо ви часто подорожуєте або готові купити дешевий автобусний квиток на цікавий напрямок, щоб зірватися у подорож, то радимо вам підписатися на нашу розсилку. Ми намагаємось бути цікавими і корисними та надсилаємо своїм підписникам інформацію про вигідні ціни на автобусні поїздки. Автобусні перевізники та наші партнери час від часу проводять акції, розпродажі або ж надають знижки на різні напрямки та рейси. В таких випадках користувачі сервісу Tickets.ua також отримують можливість купити квитки за зниженими цінами.

Купити квиток на автобус по Україні та закордон on-line

Повернення можливе не пізніше 1 години до відправлення рейсу. Перейдіть за посиланням, введіть номер квитка та код захисту, вказаний у правому верхньому кутку документа, вкажіть причину скасування. Компенсацію за вирахуванням штрафних санкцій (10-20% залежно від часу повернення) перерахують на картку, з якою здійснювалася оплата за квиток, протягом 14 банківських днів. Зверніть увагу, що Ваучер та Обмінний бланк можна обміняти не пізніше ніж за 5 хвилин до відправлення автобуса за розкладом. З більш детальною інформацією можна ознайомитися в Договорі публічної оферти і в бланку замовлення, який ми надішлемо на вашу електронну адресу після оплати бронювання. Від великих туристичних міст до периферійних європейських містечок.

  • У складі порталу bus.com.ua є також служба пошуку автобусних рейсів/маршрутів, on-line табло автовокзалів, форум для мандрівників та ряд інших служб.
  • Крім цього Ви повинні мати власну скриньку електронної пошти (на неї буде висилатися інформація, зв’язана з виконанням Вашого замовлення на автобусний квиток).
  • Касир роздрукує Вам автобусний квиток і Ви вирушите з ним на посадку.
  • Приватбанк надає можливість купити квитки на автобус в онлайн режимі.
  • Зберегти моє ім’я, електронну пошту та веб-сайт у цьому браузері під час наступного коментаря.

Коли потрібно відправитися в інше місто на автобусі, найменше хочеться їхати на галасливий автовокзал, щоб там купити квитки на автобус. Окрім того, при замовленні на вокзалі транспортний засіб, на якому вам доведеться їхати, напевно стане для вас несподіванкою – у вас навряд чи буде час вибрати його модель перед вікном каси. Здійснюючи бронювання квитків на автобус онлайн, ви резервуєте місце в автобусі нашого партнера-перевізника, який моментально закріплює його за вами. Після оплати замовлення, ви можете з упевненістю відправлятися на посадку.

Сервіси онлайн купівлі квитків на автобус

Через сервіс PROIZD™ Ви знайдете місця на зручний рейс за потрібним напрямком навіть за пару днів до передбачуваної поїздки. Замовлення квитків на автобус забере у вас буквально 2 хвилини. В результаті ви отримаєте SMS з номером бронювання на свій мобільний телефон. За допомогою цього номера, ви зможете викупити квиток протягом зазначеного терміну в розділі “Мої квитки” на сайті або в Центрі обслуговування клієнтів. Купити квитки на автобус онлайн в Німеччину воліють ті, хто не бажає їхати в касу, стояти в черзі, тобто витрачати свій час.

Міжнародні Квитки на Автобус Доступні для Вас

FlixBus не тільки приділяє першочергову увагу комфорту та зручності вашої подорожі, але й гарантує можливість подорожувати з усім необхідним вам багажем. Кожен пасажир може взяти з собою в автобус одну одиницю ручної поклажі та одну одиницю зареєстрованого багажу. Завдяки нашому зручному додатку та простій платформі бронювання, планування автобусних подорожей ще ніколи не було таким простим. Бронюйте квиток на автобус з FlixBus вже сьогодні і подорожуйте комфортно та стильно з усім своїм багажем. Не відкладайте відрядження або подорож через те, що не вдалося купити квитки на автобус своєчасно.